including iternational prefix number

Γιατί Εμάς

Γιατί εμάς;

Το Μεσογειακό Κέντρο Γονιμότητας λειτουργώντας από το 1994 κατατάσσεται πλέον σε ένα από τα πιο επιτυχημένα κέντρα της Ευρώπης, έχοντας βοηθήσει στην ολοκλήρωση της οικογένειας τους πάνω από 5000 ζευγάρια και με συνολικό ποσοστό επιτυχίας  68%.

  Πάντα με συνεχείς ελέγχους ποιότητας και κατάρτιση του ιατρικού προσωπικού μας αλλά και με την εποπτεία /επίβλεψη του γυναικολόγου /ειδικού στην γονιμοποίηση Δρ. Ιωάννη Γιακουμάκη, βελτιώνουμε διαρκώς τα ποσοστά επιτυχίας μας!

 • Παρέχουμε πρόγραμμα δωρεάς ωαρίων χωρίς λίστα αναμονής  από μια ομάδα επιλεγμένων δοτριών. Έχοντας περάσει από αυστηρά κριτήρια και  διατηρώντας πάντοτε την ανωνυμία τους  όπως προβλέπει ο Ελληνικός νόμος.
 • Ασχολούμαστε με την αντρική υπογονιμότητα  βρίσκοντας λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα σε συνεργασία με εξειδικευμένους ανδρολόγους.
 • Βοηθάμε τους υποψήφιους  γονείς σε πρόγραμμα παρένθετης μητρότητας για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας με συμβουλές και προτάσεις από έμπειρο προσωπικό.


Με περηφάνεια δηλώνουμε πως ο Δρ. Ιωάννης Γιακουμάκης δεν έχει ποινικό μητρώο και ουδέποτε ασθενής του κίνησε εναντίον του οποιασδήποτε μορφής νομική διαδικασία. Ουδέποτε δε, ο ιατρός ενεπλάκη σε δικαστικές διενέξεις ποινικής ή αστικής φύσεως

 • Chania
 • Chania
 • Criminal


 

 

 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

 

 • Πιστοποίηση Εθνικής Αρχής

  pdf       pdf

  Η Εθνική Αρχή Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής αποτελεί τον αρμόδιο κρατικό φορέα που θέτει και ελέγχει τα επιστημονικά, τα νομικά και τα ηθικά πλαίσια της λειτουργίας όσων παρέχουν υπηρεσίες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Το κοινό πλαίσιο λειτουργίας των Μονάδων Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (ΜΥΑ), πρωτίστως διασφαλίζει τις γυναίκες και τα υποψήφια ζευγάρια, ότι οι υπηρεσίες που λαμβάνουν είναι ασφαλείς και αξιόπιστες. Για τους λόγους αυτούς η Αρχή έλαβε εντολή επαναλειτουργίας τον Μάρτιο του 2014, προκειμένου να καλυφθεί το μεγάλο κενό στον έλεγχο του πεδίου της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και την εναρμόνιση της λειτουργίας των Μονάδων που παρέχουν σχετικές υπηρεσίες. Με βάση το Προεδρικό Διάταγμα, η Αρχή πραγματοποιεί ελέγχους, κάνει συστάσεις, συγκεντρώνει στοιχεία, καταγράφει ένα προς ένα τα περιστατικά υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και γενικά χαρτογραφεί και κυρίως διασφαλίζει τη σωστή λειτουργία του πεδίου της ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στη χώρα μας. Σκοπός της καταγραφής είναι πρωτίστως η προστασία και η αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών που αναζητούν υπηρεσίες εξωσωματικής γονιμοποίησης, σχετικά με τα ποσοστά επιτυχίας των Μ.Υ.Α. Μετά τον ελέγχους που διεξήχθησαν σε όλες τις μονάδες Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής καθώς και τράπεζες Κρυοσυντήρησης στην Ελλάδα, το κέντρο μας ήταν μέσα σε αυτά που κατάφεραν να περάσουν τους έλεγχους και πλέον λειτουργούν βάση νόμου και υπό τις διεθνείς οδηγίες που ορίζει η επιτροπή.

   

   

   

 • ISO 9001: 2015 & BS EN 15224: 2012

  • BS
  • ISO9001

   Με την σφραγίδα της SWISS APPROVAL (https://www.swissapproval.ch/) να πιστοποιεί την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών μας (ΙSO 9001:2015) και λειτουργώντας αξιοποιώντας τις καλές πρακτικές για το εργαστήριο (BS EN 15224:2012) έχουμε πλέον ξεπεράσει τα πρότυπα που ορίζει η Εθνική Αρχή Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και κατατασσόμαστε σε ένα από τα πρώτα κέντρα Πανελλαδικός που ακολουθούν πιστά τις οδηγίες και τους κανόνες των πιο αναγνωρισμένων προτύπων παγκοσμίως! 
  Η οικογένεια προτύπων των συστημάτων διαχείρισης ποιότητας ISO 9001 έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίξει τους οργανισμούς στην προσπάθειά τους να διασφαλίσουν την εκπλήρωση των αναγκών των πελατών τους και άλλων ενδιαφερομένων μερών, συμμορφούμενοι, ταυτόχρονα, με τις σχετικές νομικές και κανονιστικές απαιτήσεις. Το ISO 9001, καθώς και όλα τα σχετικά Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας, εστιάζουν στις διαδικασίες συνεχούς βελτίωσης στην επίτευξη των στόχων που σχετίζονται με τις συνολικές επιδόσεις του οργανισμού όπως την παροχή υπηρεσιών, τις γραμμές παραγωγής, την εξυπηρέτηση πελατών, τη διοίκηση, κ.λπ.
  Το πρότυπο DIN EN 15224 αποτελεί το Ευρωπαϊκό πλαίσιο προδιαγραφών για την ανάπτυξη και εφαρμογή συστημάτων διαχείρισης στις υπηρεσίες υγείας προκειμένου να ανταποκρίνονται με επάρκεια στις ειδικές ανάγκες και τις ιδιαίτερες συνθήκες των υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης (νοσοκομεία, κλινικές, εσωτερικά και εξωτερικά ιατρεία, διαγνωστικά κέντρα) και των εξειδικευμένων ιατρικών μονάδων όπως κέντρα εξωσωματικής – αναπαραγωγικής ιατρικής (μονάδες IVF), οδοντιατρικά κέντρα, κέντρα αποκατάστασης- αποθεραπείας κ.λπ.
  Η αξιολόγηση και οι διαδικασίες πιστοποίησης των συστημάτων αυτών θα πρέπει να διέπονται από εξειδικευμένη προσέγγιση, ουσιαστικές διαδικασίες ελέγχου και αναγνώρισης των αδυναμιών των εφαρμοζόμενων συστημάτων και των ελλειμμάτων που οδηγούν σε διακύβευμα για την ασφάλεια των ασθενών, και όχι, απλά, να περιορίζονται στην επιφανειακή επιθεώρηση γενικών στοιχείων της λειτουργίας των μονάδων.
  Ο Φορέας πιστοποίησής μας (Swiss Approval International) έχει αξιολογηθεί από ανώτερο αλλά και διεθνούς κύρους Φορέα Διαπιστεύσεων τον UKAS (United Kingdom Accreditation Service) και έχουν πάρει έτσι τη διαπίστευση ότι είναι ικανοί να δώσουν διαπιστευμένα πιστοποιητικά ISO 9001:2015 αλλά και το BS EN 15224:2012. Η διαπίστευση του UKAS έχει ισχύ σε όλες τις χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Κοινότητας.

   

   

   

 • Γενικές Πιστοποιήσεις

  • Eggdonation
  • Whatclinic

  Προσπαθώντας συνεχώς να βρισκόμαστε όσο τον δυνατόν πιο κοντά στους ανθρώπους που επιλέγουν να κάνουν το όνειρό τους, για απόκτηση παιδιού, πραγματικότητα, έχουμε καταχωρηθεί σε δύο (2) από τα μεγαλύτερα site για εύρεση κέντρων εξωσωματικής το Egg Donation Friends (www.eggdonationfriends.com) και Where Ivf (www.whereivf.com). Αξιολογώντας το επίπεδο των υπηρεσιών μας, τις κριτικές και τα σχόλια των πελατών μας αλλά και την γενικότερη εικόνα και παροχές του κέντρου μας, μας τίμησαν με την πιστοποίηση ‘TRUSTED CLINIC’ δείχνοντας έτσι την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μας.

   

  ovu new

  Το OVU.com είναι ένα Επαγγελματικό Δίκτυο Εξειδικευμένων Ιατρών και Κλινικών που ειδικεύονται στην Θεραπεία Γονιμότητας βοηθώντας ασθενείς ή αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορείτε μέσα από την σελίδα να κάνετε αναζήτηση χιλιάδων αξιόπιστων και κορυφαίων ιατρών. 'Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε στο ταξίδι σας' είναι το μήνυμα που χαρακτηρίζει την εταιρεία.

Επισκεφθείτε μας

Ζυμβρακάκηδων 24

Χανιά 73136, Κρήτη, Ελλάδα

Δείτε τον χάρτη

Επικοινωνία

Τηλ : +30 2821090955

Κιν :  +30 6974020702

Φαξ : +30 2081090355
με email: info@ivfgreece.com

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

logo footer
Ακολουθήστε μας